Pure rpg macedonia samp server
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Правило за отварање на тема !

Go down 
AuthorMessage
Wizziano(Owner)
Admin
Wizziano(Owner)

Posts : 5
Join date : 2018-05-22
Age : 21

PostSubject: Правило за отварање на тема !    Tue May 22, 2018 2:32 pm


Доколку имате некаков проблем на сервер или форум или сакате да пријавите играч за бан на форум, потребно е да отворите тема во овој борд.

1. ФОРМУЛАР: - доколку имате некаков проблем на сервер или форум
Код: [Избери]
Име и презиме на сервер:
Левел(незадолжително):
За што станува збор:
Слика/видео:

НАСЛОВ:
[Проблем] - Ваш наслов
[Прашање] - Ваш наслов

2. ФОРМУЛАР: - доколку пријавувате корисник за бан на форум
Код: [Избери]
Име на форум(ваше):
Име на форум(негово):
Линк од негов профил:
Што прекршил/направил:
Доказ(линк/слика/видео):

НАСЛОВ:
[Пријавувам] - Корисник на форум за бан

ОПШТИ ПРАВИЛА:
Прочитајте: DreamWorld Форум правила
Забрането е вреѓање и омаловажување на корисниците по било која основа;
Коментарите не секогаш треба да бидат цитирани и треба да имаат врска со темата во која коментирате;
Забрането е поставување на дупли постови;

ПОСЕБНИ ПРАВИЛА:
Забрането е коментирање во туѓи теми;
Дозволено е рефреширање на вашата тема еднаш на 24часа;
Забрането е искажување на нервоза и користење на CAPS LOCK во вашата тема
Темата мора да е отворена точно и прецизно според горенаведените формулари[/left]
Back to top Go down
View user profile http://pure-rpg.forumotion.com
 
Правило за отварање на тема !
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PURE RPG  :: PURE:RPG ПРАВИЛА И ПРОБЛЕМИ СО ФОРУМ/СЕРВЕР :: Поддршка (Support)-
Jump to: