Pure rpg macedonia samp server
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Прочитај пред да направиш тема !

Go down 
AuthorMessage
Wizziano(Owner)
Admin
Wizziano(Owner)

Posts : 5
Join date : 2018-05-22
Age : 21

PostSubject: Прочитај пред да направиш тема !    Tue May 22, 2018 2:33 pm

Овој борд е наменет исклучиво доколку ви е потребна помош околу нашиот SAMP сервер, Discord, TeamSpeak3 и форум.
Пред отварање на тема, погледнете дали веќе постои иста или слична тема во кој е веќе решен/одговорен тој проблем/прашање.
Дозволено е коментирање на сите корисници кои се желни за помош, кои знаат да дадат точен и прецизен одговор.

ФОРМУЛАР:
Код: [Избери]
Име и презиме(на сервер):
За што станува збор(во кратки црти):
Детално објаснување(незадолжително):
Слика/видео(пожелно):

НАСЛОВ:
[SAMP] - Ваш наслов
[TeamSpeak3] - Ваш наслов
[Discord] - Ваш наслов
[Форум] - Ваш наслов

ПРИМЕРИ ЗА НАСЛОВ:
[SAMP] - Не можам да влезам на DreamWorld сервер
[TeamSpeak3] - Како да направам свој канал
[Discord] - Како да го вклучам својот микрофон
[Форум] - Како да блокирам корисник на форум
Back to top Go down
View user profile http://pure-rpg.forumotion.com
 
Прочитај пред да направиш тема !
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PURE RPG  :: ОПШТО :: Помош-
Jump to: